Skip to content

Käyttäjätasot

Seuraavassa taulukossa on esitetty käyttäjätasot ja niihin liittyvät liittyvät edut. Käyttäjätasot ovat käytössä vain rekisteröityneille käyttäjille. Tasoon vaikuttaa sekä mittausten määrä että myös mittausten maantieteellinen kattavuus. Eli suurikaan määrä mittauksia ei vielä oikeuta tasonostoihin, mikäli ne on tehty pienellä alueella. Maantieteellinen kattavuus lasketaan käytännössä siten, että maapallo jaetaan ruutuihin, joiden koko Suomen leveysasteilla on noin 500 m x 500 m. Käyttäjän tekemistä mittauksista katsotaan, monenko ruudun alueelle ne jakaantuvat.
Taso Tason nimi Edut
1 Kodinmittaaja Pääset katsomaan omia tuloksiasi kartalla.
2 Kylänmittaaja Saat päätelaitesovelluksen jakotoiminnon (Facebook, sähköposti, ...) käyttöösi.
3 Kunnanmittaaja -
4 Vanhempi kunnanmittaaja -
5 Aluemittaaja Saat mahdollisuuden ladata 20 viimeisintä mittaustulosta CSV-muodossa 10 h välein maksimissaan. Näkyvissä on rajoitettu määrä tuloskenttiä.
6 Vanhempi aluemittaaja Saat mahdollisuuden syöttää vapaamuotoisen tekstikentän mittaustuloksiin. Tällä voit esimerkiksi helpommin tunnistaa tietyissä tilanteissa tehtyjä mittauksia.
7 Valtakunnanmittaaja Saat näkyviin ladattavaan CSV-tiedostoon kaikki merkitykselliset tuloskentät.
8 ​Vanhempi valtakunnanmittaaja Saat mahdollisuuden ladata 50 viimeisintä mittaustulosta CSV-muodossa 5h välein maksimissaan.